Insights Training

Jouw bedrijf uitbouwen tot een succes, staat of valt met de prestaties van je medewerkers. Daarom is personeel hét belangrijkste kapitaal binnen je organisatie. Als je bedrijf de top wil bereiken, is het van belang om medewerkers op de juiste manier te stimuleren en te laten samenwerken. Daar kan een sessie Insights Discovery bij helpen. 

insights discovery kleurenwiel met uitleg van de verschillende termen die horen bij de kleuren
insights discovery mat die tijdens een training op de grond ligt

Wat is Insights Discovery?

Het Insights Discovery model helpt je aan de hand van de kleuren blauw, rood, geel en groen om jouw medewerkers inzicht te geven in hun eigen reacties en gedrag in bepaalde situaties, maar ook die van hun collega’s. Leer elkaar beter begrijpen, wat het ook makkelijker maakt om de relaties met elkaar te verbeteren, effectiever te communiceren en samen te werken. Dit heeft enorme impact op het functioneren van jouw bedrijf.

Ontdek jouw Insights Discovery kleur!

1. De online vragenlijst

Je ontdekt jouw ‘Insights kleuren’ nadat je de online vragenlijst ingevuld hebt. Deze vragen gaan o.a. over jouw gedrag en reacties in bepaalde situaties.

group of people during training session with trainer 4Result
group of people during training session with trainer 4Result

2. Het Insights Discovery profiel

Aan de hand van de vragenlijst, krijg je een ‘Insights profiel’ van ongeveer 20 pagina’s dat duidelijk weerspiegelt hoe je als persoon bent en welke invloed dit heeft op jouw privé- en werkomgeving. Bovendien kom je te weten hoe je het best op andere kleurprofielen reageert en andersom.

3. Tijd voor actie!

Nu je perfect weet wat jouw Insights profiel is, maar ook die van jouw collega’s, kun je op elkaars gedrag en reacties in bepaalde situaties reageren en zo elkaar beter begrijpen, de relaties met elkaar verbeteren, effectiever communiceren en samen te werken. 

groep mensen die lachen bij een oefening tijdens een leadership training van 4Result

Wat zijn de resultaten?

Teamspirit

Je krijgt inzicht in jezelf en anderen waardoor je bepaalde zaken in perspectief leert plaatsen, met een positieve impact op de samenwerking binnen jouw team.

Persoonlijke groei

Door inzicht in jezelf te krijgen, kan je beter inschatten van welke zaken je energie krijgt en wat je energie vraagt. Je gaat zo bewuster om met je persoonlijke groei.

Klantrelaties

Je leert tijdens deze workshop de gedragskleuren kennen van jezelf en anderen. Hierdoor kan je de kleur van jouw klanten herkennen en hierop inspelen. 

group of people during training session with trainer 4Result
insights discovery mat die op de grond ligt tijdens een training
group of people during training session with trainer 4Result

Boek jouw Insights Discovery sessie