Over 4Result

We zoeken voor jouw probleem een oplossing die past bij jouw eigen bedrijfscultuur.

Het succes van 4Result is dan ook een direct resultaat van de input van onze professionele trainers en coaches. Zij beschikken over de expertise die nodig is om het beste resultaat te behalen dankzij hun jarenlange praktijkervaring in sales, gedragspsychologie, kwaliteitsprocessen, organisatie en management.

group of people during training session with trainer 4Result
foto van Erik Houben eigenaar van 4Result

Hoe het allemaal begon

Na 12 jaar te werken in managementfuncties bij Concentra Uitgeverij, Volvo Cars BeLux en BMW BeLux en 4 jaar als Sales specialist trainer bij een groot Belgisch trainingsbureau, heeft Erik in 1999 de stap gezet om zijn eigen bureau op te richten samen met Michel Vertongen. Michel heeft recent beslist om met rust te gaan en Tom Steyaert heeft zijn rol overgenomen.

Vanuit zijn ervaring, oorspronkelijke pedagogische en economische opleiding streeft Erik al meer dan 20 jaar naar het bereiken van effectieve resultaten via training en coaching. Daar komt ook de naam 4 (For) Result vandaan. 

De enorme expertise hierin zorgt ervoor dat de 4Result trainingsaanpak werkt en duurzame resultaten oplevert. Meer dan 100 bedrijven werken vandaag met deze aangeleerde methodes waarvan de degelijkheid is bewezen. 

Het leuke hiervan is dat verkopers die 15 à 20 jaar geleden de verkooptraining volgden, intussen zijn doorgegroeid tot salesmanager of zelfs CEO en terug beroep doen op het 4Result team om nu hun mensen vandaag te trainen. 

Veel klanten werken 10, 15 en zelfs 20 jaar samen met 4Result, en bevinden zich in België, Frankrijk, Luxemburg, UK, Ierland, Spanje, Duitsland, Polen, Italië, Nederland Griekenland en Hongarije. 4Result werkt standaard in Nederlands, Frans, Engels of Duits, maar kan bijna alle Europese talen aanbieden.

Erik Houben

Founder & CEO van 4Result

Waarom 4Result?

Meer dan 20 jaar ervaring

Reeds meer dan 60.000 verkopers en managers opgeleid en gecoacht

Hoge loyaliteit, trouwe klanten waarmee de samenwerking ouder is dan 10 jaar