Wie zijn wij?

4Result staat voor het behalen van resultaten via training en coaching.

Een team van 7 zeer professionele trainers en coaches, met vele jaren praktijkervaring in sales, kwaliteitsprocessen, organisatie en management, biedt praktische oplossingen, helemaal op maat.

We vertrekken vanuit uw probleem, eerst en vooral door rustig te luisteren. Daarna gaan we op zoek naar een specifieke remedie, die past bij uw eigen bedrijfscultuur. De in samenspraak vastgelegde doelstellingen realiseren we door een doordacht en zeer maatgericht begeleidingstraject te doorlopen. In functie van de noden gebeurt dat individueel of in groep, in het Nederlands, Frans en/of in het Engels. 4Result is momenteel actief in België, Frankrijk, Luxemburg, UK, Ierland, Spanje, Duitsland, Italië , Nederland en Hongarije.

Ons succes bewijst dat klanten waarderen wie we zijn en wat we doen. We mogen rekenen op een zeer trouw cliënteel, dat bereid is om op lange termijn een structureel partnership met ons aan te gaan. Op eenvoudig verzoek bezorgen wij u onze uitgebreide referentielijst van tevreden klanten.

U kunt hiervoor ook de auditresultaten raadplegen van ons Q-for-label op de website van Management Information of door rechtstreeks te klikken op het logo.

Q-for logo

Klik hier om een brochure in pdf formaat te downloaden.