Field coaching

Voor verkopers

Net zoals een tennisspeler of golfspeler permanent kan terugvallen op een persoonlijke coach, die het spel observeert en feedback geeft over de gebruikte (of niet gebruikte) technieken, is het ook noodzakelijk dat de verkoper in “the field”, tijdens het uitoefenen van zijn verkoopgesprek, kan terugvallen op een field coach die observeert en niet tussenkomt.

Na het klantcontact analyseren coach en medewerker samen het verkoopgesprek. De medewerker leert zo stap voor stap kennis om te zetten in vaardigheden en uiteindelijk in permanent gedrag. En dat is uiteindelijk het duurzaam resultaat dat we willen bekomen na de opleiding en coaching. Wij leren de sales managers hoe ze deze fieldcoaching kunnen organiseren en bezorgen hun daarvoor alle nodige tools en documenten. Waar nodig kunnen wij de coaching door ons team laten uitvoeren.

Coaching conversation
Coaching conversation

“Meer dan 60.000 verkopers en managers schakelden ons al in om hun sales en management prestaties naar een hoger niveau te tillen”

“Meer dan 60.000 verkopers en managers schakelden ons al in om hun sales en management prestaties naar een hoger niveau te tillen”

Lachende vrouw trainer 4Result Aranka Pieters

Voor managers

In het field coachingstraject voor managers behandelen we volgende onderwerpen:

  • Hoe leg ik het doel van field coaching uit aan mijn medewerker?
  • Planning opmaken per verkoper, hoe doe ik dat? 
  • Hoe gedraag ik mij tijdens het klantengesprek?
  • Wat zijn de verschillende zaken waarop ik moet letten?
  • Hoe geef ik feedback?
  • Hoe gebruik ik de aangereikte tools en documenten?
  • Hoe breng ik de medewerker naar het niveau van zelfsturing?

Boek jouw Field Coaching voor managers en/of verkopers